If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
тук се вижда,че няма калорифер,а това че ти духа топличко е добре...радвай се,но колко време ще и трябва да размрази стъклата без да чегърташ сигурно над 15 мин.
Както казах, разликата с А класта на жената която е с калорифер не е голяма и за сега не мисля че има смисъл да се занимавам да слагам пита и да се мъча да я подкарам.
Както казах, разликата с А класта на жената която е с калорифер не е голяма и за сега не мисля че има смисъл да се занимавам да слагам пита и да се мъча да я подкарам.
Разликата е огромна с него или без него но да слагаш не е удачно че и вътре има есна преграда която пречи, не става с нахане на капачката само, само да вметна когато стане - 15 ако ди духне топло на 2рата минута ти ще си първият....... А с калорифера ще духне на 2рата секунда
Не знам, как е при теб и поради това не мога да ти отговоря на въпроса.
В пост № 6 по темата, писах подробно затова, кое и как се настройва по този контролер.
Накратко - работи при избраните от потребителя температурни условия (на мотора и на околната среда) и при пуснат вентилатор. Тогава работи така че да щади алтернатора. Т.е - работи на толкова по-висока степен, колкото по-голям ресурс от мощност има алтернаторът.
страхотна тема си направил, съвсем друго си е всичко да е на едно място , обяснено подробно и онагледено със снимки
Comment