Известие

Collapse
No announcement yet.

Как да активирам калорифера на 156

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

тук се вижда,че няма калорифер,а това че ти духа топличко е добре...радвай се,но колко време ще и трябва да размрази стъклата без да чегърташ сигурно над 15 мин.

а стрелката не мръдва до 60 гр.
    Аlfa Romeo 145 1.4 16V TS Junior EXXXX.....
    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD FACELIFT '03 116HP
    Всички екстри Мултиволан и Калорифер

Comment

Както казах, разликата с А класта на жената която е с калорифер не е голяма и за сега не мисля че има смисъл да се занимавам да слагам пита и да се мъча да я подкарам.
      '03 156 JTD 115 Sportwagon facelift
      EGR off, cat off, remap, BMC inbox

Comment

Първоначално публикувано от che_ Покажи съобщение
        Както казах, разликата с А класта на жената която е с калорифер не е голяма и за сега не мисля че има смисъл да се занимавам да слагам пита и да се мъча да я подкарам.
        Разликата е огромна с него или без него но да слагаш не е удачно че и вътре има есна преграда която пречи, не става с нахане на капачката само, само да вметна когато стане - 15 ако ди духне топло на 2рата минута ти ще си първият....... А с калорифера ще духне на 2рата секунда
        Аlfa Romeo 145 1.4 16V TS Junior EXXXX.....
        Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD FACELIFT '03 116HP
        Всички екстри Мултиволан и Калорифер

Comment

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
          Не знам, как е при теб и поради това не мога да ти отговоря на въпроса.

В пост № 6 по темата, писах подробно затова, кое и как се настройва по този контролер.

Накратко - работи при избраните от потребителя температурни условия (на мотора и на околната среда) и при пуснат вентилатор. Тогава работи така че да щади алтернатора. Т.е - работи на толкова по-висока степен, колкото по-голям ресурс от мощност има алтернаторът.
          страхотна тема си направил, съвсем друго си е всичко да е на едно място , обяснено подробно и онагледено със снимки
          Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

http://clubalfaromeo.com/forum/showt...19#post1539319

---------- Post added at 12:53 ---------- Previous post was at 12:50 ----------

Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
            страхотна тема си направил, съвсем друго си е всичко да е на едно място , обяснено подробно и онагледено със снимки
            Благодаря.

Надявам се да остане чиста и в нея да дискутираме само техническите аспекти.

159 1.8 MPI
            166 2.0 TS (ex)

Comment

Гайдаров, помолих за нещо в предишния си пост, но явно си трябват и първите 7 човешки години.

На никой (в т.ч. и на мен) не му пука за твоите "оценки".

Ако имаш да казваш нещо по същество, си "добре дошъл". Не превръщай и тази тема, в която съм вложил немалко труд, в поредния умопомрачителен брътвеж.
              Last edited by ecotronic; d.m.y г., 13:32.

159 1.8 MPI
              166 2.0 TS (ex)

Comment

Working...
              X